Segmen : Running Man L.o.v.e.R by FafaRamlan

Tarikh tutup :1 Sept 2012
Annyeong Haseyo, owky tadi masa  blogwalking huda ada jumpa satu segmen Running Man L.o.v.e.R by FafaRamlan. lepas baca syarat - syarat dia turus huda nak join

1.Siapakah peserta Running Man yang paling anda minati?Why?? 
huda dari mula tengok running man nie uda memang minat dekat Ha Dong Hoon (HaHA).Uda suka die sebab die comel, Die lawak, walaupun die playboy die tetap gentleman.

2. Peserta Running Man anda kurang minat ? 
Uda rase semua uda minat .. tapi yang kurang uda minat kim jong kook kot.

3. Siapakah tetamu RM yang paling anda suka ? 
BIG BANG dengan  Suzy

4. Episod RM yang paling best anda pernah tengok ? 
Uda rasa semua best ! tapi paling best mestilah episode 87 masa  guests die Han Ga-in First Love Race! Uda suka ep 87 sebab HaHa jumpa die punya first love.. sweet giler !

5.Macam mana Anda boleh tahu tentang Variety show ini? 
Mula uda rase tengok kat ONE HD channel 393 . Terus je follow RM sampai sekarang.

6.Siapakah kpop idol yang anda mahu dia jadi tetamu RM? 
Yong Jun Hyung, Uee,Nu'est,Ft island

7. Selalu tengok RM kat TV atau Internet ?
Dua2. Selalunya sebelum tayang dekat ONE HD  Uda tengok dekat kshownow.net dulu. Kalau dekat TV Uda tengok juga walaupun dah tengok.

11 comments:

Amy Mraz said...

kita pun suka tgk rinning man!! suka gary!!:)

chot ok..! said...

runng man..mmg ramai gle ske cte ni..hee

Narumi Haruka said...

thanks follow ^^

LoLLyChOcLiTe said...

@Narumi Harukaowky.sama2^^

LoLLyChOcLiTe said...

@chot ok..!betul 2^^

penyuluh perikanan said...

Salam kenal follow 135
pleas follow back
thank you

aNiss :):) said...

anis suka kwang soo :) haha. sebab dia lurus bendul. haha. lawak giler :DD

jA_ae(N) said...

sama la. suka kwangsoo gak. lurus dan nampak comel walopun tggi galah :D

kusyi said...

hahaha.. jong kook la gentleman! hihi

chot ok..! said...

http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

first contest dri chot..hope sudi join n support me yar friend..tq..:)

IFA Athirah said...

wah!x sngka ade contest mcm ni.cool ar

HELP ME? :3